Sarajevo Film Festival: Masterclass sa Alejandrom Inarittuom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo Film Festival: Masterclass sa Alejandrom Inarittuom

Trećeg dana 25. Sarajevo Film Festivala u Narodnom pozorištu upriličen je „Masterclass sa Alejandrom Gonzálezom Iñárrituom“ – ovogodišnjim dobitnikom Počasnog Srca Sarajeva. U opuštenom razgovoru Iñárritu je podijelio svoje bogato znanje i iskustvo sa festivalskom publikom i predstavnicima medija. Govoreći o svojoj karijeri i uspjesima koje je postigao, Alejandro je kazao da je uvijek nastojao u svojim filmovima progovoriti i o nekim ličnim personalnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Inaritu: Ritam je Bog!

Izvor: SEEcult.org, 19.Avg.2019, 13:08

“Ritam je bog”, ponovio je nekoliko puta u prepunom sarajevskom Narodnom pozorištu filmski redatelj Alejandro Gonzalez Iñárritu pri samom kraju masterclassa, kojim je jubilarni, 25. Sarajevo film festival (SFF) započeo 18. avgusta svoj novi, istoimeni program.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.