Sarajevo: Demonstracije još traju

Izvor: B92, 05.Mar.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Demonstracije još traju

Sarajevo -- Demonstranti u Sarajevu danas su blokirali glavne raskrsnice u centru grada, zbog čega je tramvajski i trolejbuski saobraćaj potpuno obustavljen.

Kako su objavili lokalni mediji, građani po kiši pešače, jer su se i vozači nekoliko taksi prevoznika u Sarajevu priključili demonstracijama.

Učesnici su najavili da će ostati na raskrsnicama i ispred zgrade Predsedništva BiH do kraja dana i cele noći. Vlada Kantona Sarajevo zakazala je vanrednu sednicu na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će razmatrati situaciju u gradu.

U Sarajevu i drugim gradovima BiH demonstracije su počele pre mesec dana i na njima se ističu socijalni zahtevi i traže ostavke kantonalnih i federalne vlade.

Od tada su se svakodnevno demonstranti okupljali ispred zgrade Predsedništva BiH i blokirali saobraćaj po nekoliko sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevo u saobraćajnoj blokadi zbog protesta

Izvor: Akter, 05.Mar.2014

Demonstranti u Sarajevu danas su blokirali glavne raskrsnice u centru grada, zbog čega je tramvajski i trolejbuski saobraćaj potpuno obustavljen

Nastavak na Akter...

Nastavljeni protesti u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Mar.2014

Demonstranti u Sarajevu danas su blokirali glavne raskrsnice u centru grada, zbog čega je tramvajski i trolejbuski saobraćaj potpuno obustavljen. Građani pešače po kiši, jer su se i vozači nekoliko taksi prevoznika u Sarajevu priključili demonstracijama. Učesnici su najavili da će ostati...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.