Sarajevo: Blokada zbog ubistva

Izvor: B92, 15.Avg.2009, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Blokada zbog ubistva

Sarajevo (FoNet, arhiv)

Sarajevo -- Građani Sarajeva blokirali su jednu od glavnih gradskih saobraćajnica tražeći da se uhapse osumnjičeni za ubistvo mladića Amara Mistrića.

Amar Mistrić (23), koji je radio u jednom kafeu u naselju Čengić vila kao konobar, ubijen je 13. avgusta iza ponoći kada je odbio da usluži grupu mladića. Oni su na njega pucali iz pištolja, a potom pobegli. Protesti traju od juče, automobilski saobraćaj blokiran je u oba smera, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tramvaji voze putnike.

Građani, koji su se okupili samoinicijativno, poručili su da će na ulicama ostati sve dok vlasti ne uhapse počinioce ovog zločina, te dok nadležne institucije ne preduzmu mere za poboljšanje narušene bezbednosti građana.

Policija intenzivno traga za Edinom Vukom i Anelom Herakom za koje se sumnja da su ubili Mistrića i nakon toga pobegli.

Dve osobe za koje se sumnja da su im pomogle pri begu uhapšene su i nalaze se u pritvoru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokada saobraćaja zbog ubistva konobara

Izvor: Mondo, 14.Avg.2009, 23:55

Više stotina ljudi blokiralo saobraćaj u sarajevskom naselju Čengić Vila, tvrdeći da će tu ostati do hapšenja ubica konobara u kojeg su pucala dvojica mladića u kafiću zato što ih nije poslužio pićem.

Nastavak na Mondo...

Građani blokirali Sarajevo

Izvor: Deutsche Welle, 15.Avg.2009

Građani Sarajeva blokirali su sinoć (14.08.) saobraćaj u glavnom gradu BiH tražeći hapšenje ubica 23-godišnjeg Amara Mistrića. Policija traga za Edinom Vukom i Anelom Herakom, osumnjičenima za ubistvo.

Nastavak na Deutsche Welle...

Protest Sarajlija zbog ubistva mladića

Izvor: RTS, 15.Avg.2009

Zbog ubistva dvadesettrogodišnjeg konobara Amara Mistrića, građani Sarajeva od sinoć pod blokadom drže glavnu gradsku saobraćajnicu, tražeći da se ubice uhapse i kazne. Na nogama je i sarajevska policija. ..Građani Sarajeva pod blokadom od petka drže glavnu gradsku saobraćajnicu, protestujući...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.