Izvor: S media, 20.Apr.2013, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginuo zamenik predsednika opštine Požega, tri osobe povređene

Zamenik predsednika opštine Požega Goran Simović poginuo je u saobraćajnoj nesreći u

Hrvatskoj, rečeno je u upravi opštine Požega.

Kako je rečeno agenciji Beta, teško su povredjeni direktor požeške Direkcije za izgradnju Mikan Janković, načelnik opštinske uprave Velimir Maksić i vozač Slavko Dragutinović.

Deo rukovodstva opštine Požega krenuo je juče na proslavu Dana opštine Šentjur u Sloveniji, a nesreća se dogodila na autoputu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bregana-Lipovac, kod Starog Grabovca u Hrvatskoj.

Kako je javila hrvatska agencija Hina, vozač (45) putničkog automobila srpskih registarskih oznaka, posle preticanja kamiona, udario je zbog neprilagođeene brzine u teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je ispred njega vozio 53-godišnji vozač.

Povređenima je pomoć ukazana u novogradiškoj opštoj bolnici. Nesreća se dogodila juče oko 14,20 časova.

(Tanjug,Beta; Foto: Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.