Sanski most: Žena stradala u požaru, kuća gašena sat vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanski most: Žena stradala u požaru, kuća gašena sat vremena

U požaru, koji je zahvatio kuću u naselju Krkojevci, na nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, smrtno je stradala jedna osoba.

Banjalučke "Nezavisne novine" navode da su vatrogasci o izbijanju požara obaveštena juče oko devet sati ujutru i da je odmah upućeno vatrogasno vozilo.

Do njihovog dolaska požar je već bio zahvatio veći deo objekta, pa je gašenje potrajalo duže od sat vremena.

Nakon što je vatra ugašena, u unutrašnjosti kuće pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ugljenisano telo. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i kantonalni tužilac, a saopšteno je da će rezultati istrage biti poznati kasnije.

Kako "Nezavisne" saznaju, kuća pripada 70-godišnjoj M.B. koja je živela sama i pretpostavlja se da je upravo ona stradala u požaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAĐENO UGLJENISANO TELO Starica stradala u požaru koji je zahvatio kuću

Izvor: Blic, 16.Jun.2019

U požaru, koji je juče ujutro zahvatio kuću u naselju Krkojevci, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, smrtno je stradala jedna osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.