Sanader za sedam dana ide kući

Izvor: S media, 08.Avg.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanader za sedam dana ide kući

Hrvatski ministar zdravlja i socijalnog staranja Darko Milinović izjavio je danas da bi bivši hrvatski premijer Ivo Sanader, koji je pre dva dana zbog upale pluća primljen u jednu zagrebačku bolnicu, mogao za sedam dana biti pušten na kućnu negu, ukoliko terapija bude dala očekivane rezultate.

Rezultati terapije već su vidljivi, jer Sanader danas više nema temperaturu, ali je i dalje na antibioticima, rekao je agenciji Hina Milinović, koji je obišao bivšeg hrvatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << premijera sa kojim je razgovarao oko sat i po.

Milinović je naveo da Sanader do daljeg neće primati posete, s obzirom na to da je mirovanje važan deo njegove terapije, dodajući da mu je preneo pozdrave i želje za brzo ozdravljenje premijerke Jadranke Kosor.

Šef odeljenja za plućne bolesti u Klinici Jordanovac dr Miroslav Samaržija izjavio je novinarima, posle Milinovićeve posete Sanaderu, da Sanader intravenozno prima antibiotike i da još nije moguće reći šta je uzrok upale pluća

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.