Samanta Pauer od 19. januara u poseti BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2022, 15:01

Samanta Pauer od 19. januara u poseti BiH

Šefica američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanta Pauer posetiće BiH od 19. do 21. januara, saopšteno je danas iz te agencije.

Navodi se da Pauer dolazi da bi "još jednom istakla opredeljenje Sjedinjenih Država za partnerstvo sa građanima BiH u nastojanju izgradnje demokratske i prosperitete budućnosti u stabilnoj, funkcionalnoj državi, koju čine dva entiteta, tri konstitutivna naroda i svi ostali građani".

Dodaje se da će se ona tokom poseti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sastati sa lokalnim partnerima USAID iz nevladinog sektora u oba entiteta i svih etničkih grupa.

Imaće, kažu, sastanke sa zvaničnicima u vlasti, predstavnicima civilnog društva i mladim aktivistima, novinarima koji se bave istraživačkim novinarstvom, borcima za zaštitu okoline, privrednicima koji se nalaze na čelu malih preduzeća, kao i preživelima iz proteklog rata u BiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.