Sahranjen Tarik Ljubiškić

Izvor: S media, 29.Jun.2010, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Tarik Ljubiškić

Policajac Tarik Ljubiškić, koji je u nedelju poginuo u napadu na policijsku stanicu u Bugojnu, sahranjen je danas u tom gradu u prisustvu nekoliko hiljada ljudi, medju kojima je bio i predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić, dok je službu održao poglavar Islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić.

Policajac Ljubiškić (41) poginuo je u nedelju kada je eksplozivna naprava aktivirana ispred zgrade policijske stanice Bugojno. U napadu je povredjeno nekoliko osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a u najtežem stanju je policajka Edina Hindić (26).

Ministarstvo unutrašnjih poslova BiH saopštilo je danas da su tužilaštvu podnesene prijave protiv pet osoba, osumnjičenih za ovaj napad.

Posle jučerašnjeg hapšenja Nasera Palislamovića, kako se smatra, organizatora napada, nakon pretresa kuće u kojoj se skrivao, danas su privedena još tri njegova saradnika.

Uhapšeni Palislamović sumnjiči se da je bio jedan od saradnika Harisa Čauševića zvanog Oks, koji je priznao da je aktivirao eksplozivnu napravu postavljenu uz zgradu Policijske stanice u Bugojnu.

Pored Čauševića (26) i Palislamovića (37), prijave su podignute i protiv E. O. (27) iz Sarajeva, N. K. (37) iz Pazarića i H. Š. (31) iz Mostara, prenela je agnecija FENA.

Federalna uprava policije saopštila je da će i dalje intenzivno nastaviti da radi na ovom slučaju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.