SVOJIM MALIM TELOM PREKRIO JE SESTRU I BRATA DA NE IZGORE Dečak heroj (4) umro štiteći najmilije: Tragedija u Australiji

Izvor: Kurir, 25.Okt.2023, 23:20

"SVOJIM MALIM TELOM PREKRIO JE SESTRU I BRATA DA NE IZGORE" Dečak heroj (4) umro štiteći najmilije: Tragedija u Australiji

Četvorogodišnji dečak koji je pokazao neverovatnu hrabrost i pokušao da zaštiti svoje sestrice i brata od požara koji je izbio u kućici u vrtu u njihovoj kući, preminuo je u bolnici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALI HEROJ TRAGIČNO NASTRADAO Umro dečak (4) koji je svojim telom pokušao da zaštiti brata i sestru

Izvor: Blic, 26.Okt.2023, 10:22

Četvorogodišnji dečak koji je pokazao neverovatnu hrabrost i pokušao da zaštiti svoje sestre i brata od požara koji je izbio u baštenskoj kućici u njihovom domu, preminuo je u bolnici, piše Dejli mejl.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.