SVAĐA ZBOG PARKING MESTA: Brutalno pretukao trudnicu i njene roditelje, dvoje dece gledalo sukob

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA ZBOG PARKING MESTA: Brutalno pretukao trudnicu i njene roditelje, dvoje dece gledalo sukob

A.R. (66) je, zbog spora oko mesta za parkiranje, drvenom motkom prebio 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisustvu dvoje dece Na splitskim Mejašima, u Ulici oca Ante Gabrića je u četvrtak oko 19.00 sati jedan 66-godišnjak poslao u bolnicu muža, ženu i njihovu trudnu ćerku.A.R. (66) je, zbog spora oko mesta za parkiranje, drvenom motkom prebio 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisustvu dvoje dece.Svi učesnici su lekarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obrađeni te je 61-godišnjaku utvrđena teška povreda u vidu preloma malog prsta ruke, 59-godišnjakinji prelom kosti desne šake i 33-godišnjakinji lom trapezodine kosti leve ruke, dok su napadaču utvrđene lakše telesne povrede u vidu podliva.Napadnuti su svi završili sa prelomima, a žene su zadobile još i udarace u rame dok je muškarac osim u rame dobio udarce i u glavu.PROČITAJTE JOŠ: TAKSISTA PRETUKAO TROJE STRANACA: Nisu mogli da se dogovore oko plaćanja, pa dobili batineNapadu je prethodila svađa oko parkiranja vozila na delu zemljišta koja je predmet sudskog spora između napadača i napadnutih.Oni su, kako saznaje Slobodna Dalmacija, prve komšije, a oko te parcele se već duže spore. Kada je trudnica s dvoje dece parkirala na tom mestu, A.R. je, smatrajući da je to njegova zemlja, odmah krenuo u verbalni napad. Svađu je čuo njen otac, pa je izašao napolje, što je verbalnu paljbu samo pojačalo.U jednim trenutku napadač je uzeo motku i krenuo u napad. U međuvremenu je tu stigla i trudničina majka, pa ni ona nije prošla bez posledica.Napadač je prebio celu porodicu. Ubrzo posle toga je uhapšen pa je sada u toku istraga u Drugoj policijskoj stanici u Splitu.(nezavisne.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DIVLJAŠTVO U SPLITU Prebio muža, ženu i njihovu TRUDNU ĆERKU, posvađali se ZBOG PARKING MESTA

Izvor: Blic, 14.Jun.2019

Nezapmaćeno divljaštvo dogodilo se u četvrtak u Splitu kada je jedan 66-godišnjak poslao u bolnicu muža, ženu i njihovu trudnu ćerku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.