STRAŠNO! Profesor pretučen pred vratima učionice

Izvor: Mondo, 17.Dec.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO! Profesor pretučen pred vratima učionice

Rešad Muković, profesor biologije u rožajskoj OŠ "Mustafa Pećanin", lakše je povređen kada je na njega pred vratima učionice fizički nasrnuo bivši učenik A.D.(17).

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Podgorički dnevnik "Vijesti"  navodi da je A.D. napao Mukovića drvenom palicom kojom ga je nekoliko puta udario naočigled učenika VI-3.

"Vijesti" pišu da je Incident prijavljen rožajskoj policiji, gde su saopštili da je A.D. tvrdio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga je profesor maltretirao dok mu je predavao, a da je napao Mukovića nakon što je ovaj udario knjigom njegovog brata od ujaka, učenika sedmog razreda te škole.

Brutalno pretučen profesor u Odžacima

Novi Sad: Klinci pretukli profesora "jer je peder"

Direktor škole Ibro Skenderović rekao je "Vijestima" da na roditeljskom sastanku održanom dan pre incidenta niko nije prijavio da je Muković udario učenika i da su roditelji tog dečaka tek nakon napada prijavili da je profesor udario njihovo dete.

Dnevnik podseća da je Muković 2003. godine bio kažnjen sa 20 odsto odbjanja od plate u trajanju od pola godine jer je navodno šakom udario tada trinaestogodišnju Dž.K. od čega je ova zadobila potres mozga.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.