SAD: Potpuno vakcinisani ne moraju nositi maske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Maj.2021, 22:17

SAD: Potpuno vakcinisani ne moraju nositi maske

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) u četvrtak je izdao uputstvo u kome navode da potpuno vakcinisane osobe ne trebaju nositi maske na otvorenom i da, u većini slučajeva, ni u zatvorenom ne treba maska. Nove upute pozivaju da se maske i dalje nose u prenatrpanim zatvorenim prostorima poput autobusa, aviona, bolnica, zatvora i skloništa za beskućnike. Preporuka je i da potpuno vakcinisani ne trebaju održavati socijalnu distancu. "Svi koji su potpuno vakcinisani mogu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

VAKCINISANI VIŠE NE MORAJU DA NOSE MASKE I DA DRŽE DISTANCU: U Americi doneta nova pravila

Izvor: Kurir, 13.Maj.2021

Američki centar za kontrolu bolesti (CDC) objavio je smernice prema kojima potpuno vakcinisani ljudi ne moraju da nose maske na otvorenom, kao ni u većini zatvorenih prostora.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.