SAD: Nastavljeno rušenje spomenika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2020, 09:16

SAD: Nastavljeno rušenje spomenika

U nekoliko gradova u SAD-u demonstranti su nastavili rušiti i oštećivati spomenike Konfederacije. Protesti nakon ubistva Afroamerikanca Georga Floyda se i dalje nastavljaju, ali u smanjenom obimu. U New Yorku su počast odali borci s prve linije fronta protiv korone, dok su u Seattlu napravili autonomnu zajednicu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SAD: Nastavljeno rušenje spomenika Konfederacije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2020

Protesti zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda koji je preminuo tokom policijskog privođenja u Mineapolisu, ne jenjavaju ali u smanjenom obimu. U nekoliko gradova u SAD-u demonstranti su nastavili rušiti i oštećivati spomenike Konfederacije.  U New Yorku su počast odali borci s prve linije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.