Rožajac uhapšen nakon sedam godina, skrivao se u bunkeru na selu

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rožajac uhapšen nakon sedam godina, skrivao se u bunkeru na selu

Policija je uhapsila M. B. (40) zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od pet godina na koju je osuđen 2011. godine zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga Policija iz Rožaja, uhapsila je u jednom selu nedaleko od grada, sugrađanina M. B. (40), koji se potraživao međunarodnom poternicom zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od pet godina na koju je osuđen 2011. godine zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Posle dojave da se begunac koji je još od 2011. godine izmicao policiji, zbog odlaska na izdržavanje kazne na koji ga je osudio Viši sud, u Bijelom Polju, skriva u roditeljskoj kući, policija je pokucala na vrata njegovih roditelja. Čovek za kojim je raspisana međunarodna poternica od strane NCB Interpol Podgorica, pronađen je u specijalnom bunkeru na tavanu kuće. Pročitajte još - Policajac sa sinom dilovao drogu Odmah posle identifikacije, sproveden je na odsluženje kazne u ZIKS u Spužu. M. B. je osuđen na pet godina zatvora zato što je, kako je presuđeno, u septembru 2008. godine od jedne osobe sa Kosova, zajedno sa još jednim licem, radi dalje prodaje nabavio oko četiri kilograma heroina. Ta osoba je prokrijumčarila heroin sa Kosova u Crnu Goru, a M. B. je izvršio nabavku droge u nameri da je stavi u dalji promet. Osoba koja je prevozila drogu je lišena slobode kada je nameravala da drogu preda M. B. na dogovoreno mesto u Rožajama.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠEN PO POTJERNICI: Rožajac se skrivao sedam godina

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2018, 12:54

Rožajska policija uhapsila je M.B. (40) iz tog grada, kojeg su potraživali po međunarodnoj potjernici zbog izdržavanja kazne zatvora od pet godina. Rožajaca je na pet godina zatvora osuđen 2011. godine zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.