Ronilac teško povređen u moru kod Tivta

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronilac teško povređen u moru kod Tivta

Jedan ronilac teže je povređen u akvatorijumu zaliva Trašte, u blizini ulaza u marinu Luštica Bay u Krtolima kod Tivta.

Na ronioca koji je bio neposredno ispod površine more, naletelo je za sada nepoznato plovilo, a on je pri tome zadobio teže povrede donjih ekstremiteta.

Povređeni ronilac odmah je gumenjakom evakuisan do naselja Luštica Bay gde mu je prvu medicinsku pomoć ukazala ekipa Hitne pomoći iz Tivta koja ga je prebacila na dalje lečenje u kotorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolnicu, prenose Vijesti.

Istraga koja treba da dovede do utvrđivanja identiteta plovila i osoba na njemu što su povredile ronioca je u toku.

Za sada se još pouzdano ne zna ni da li je i akvatorijum u kome je ronilac obavljao podvodne aktivnosti, bio pritom propisno obeležen adekvatnom signalnom plutačom sa zastavicom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

GLISER UDARIO RONIOCA KOD TIVTA: Povrede mu sanirala turistkinja, pa prebačen u bolnicu, vozaču određen pritvor

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019

Novopazarac V.B. (40) nastanjen u Nemačkoj, teško je povređen u nezgodi na moru koja se dogodila u akvatorijumu zaliva Trašte, u blizini u marine "Luštica bej" kod Tivta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.