Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2020, 20:35

Regionalni program: Aktuelno

U Sremskoj Rači u Srbiji večeras se obeležava 25. godišnjice "Oluje". Zoran Milanović razočarao i uvredio mnoge građane BiH zbog odlikovanja Hrvatskog veća odbrane, izjavio Željko Komšić. Može li kupovina protiv-vazdušnog sistema iz Kine uticati na odnose Srbije sa zapadnim partnerima? U BiH će po svoj prilici opet biti odložen popis stanovništva.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutarnji program za Srbiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2020

U Sremskoj Rači večeras državna ceremonija obeležavanja 25. godišnjice "Oluje". Mada je posle parlamentarnih izbora izgledalo da su vlast u Beogradu i Albanci sa juga Srbije konačno pronašli zajednički jezik, nove tenzije su nastupile nakon što su četiri albanske stranke formirale vlast u Bujanovcu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.