Razbijena grupa krijumčara u Severnoj Makedoniji, uhapšena dva policajca

Izvor: RTS, 15.Okt.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena grupa krijumčara u Severnoj Makedoniji, uhapšena dva policajca

Vlasti Severne Makedonije razbile su veliki lanac krijumčara migranata, a među devetoro uhapšenih su i dva policajca.
Policija je saopštila da je do hapšenja došlo tokom racija u Skoplju i još dva grada, nakon osmomesečne operacije nadzora.
U saopštenju se navodi da su uhapšeni identifikovani kao državljani Severne Makedonije, starosti između 20 i 49 godina, prenosi AP.
Portparol policije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Toni Angelovski rekao je se sumnja da je grupa krijumčara od marta do oktobra organizovala transport i prihvat u Severnoj Makedoniji za oko 400 migranata.
Prema njegovim rečima, grupa je tim aktivnostima zaradila oko 200.000 evra.
Angelovski je dodao da su migranti došli iz Avganistana, Pakistana, Iraka i Bangladeša i da su ilegalno ušli u Severnu Makedoniju iz Grčke, s namerom da preko Srbije otputuju dalje u Zapadnu Evropu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I POLICAJCI ČLANOVI BANDE: Razbijen lanac krijumčara migranata u Skoplju! Evo koliko su zaradili!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2019

Vlasti Severne Makedonije razbile su veliki lanac krijumčara migranata, a među devetoro uhapšenih su i dva policajca.

Nastavak na Kurir...

TRGOVALI LjUDIMA: Dva policajca u grupi krijumčara migranata

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019

Vlasti Severne Makedonije razbile su veliki lanac krijumčara migranata, a među devetoro uhapšenih su i dva policajca Vlasti Severne Makedonije razbile su veliki lanac krijumčara migranata, a među devetoro uhapšenih su i dva policajca. Policija je danas saopštila da je do hapšenja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.