Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2021, 20:41

Raštrkali se demonstranti u Ljubljani, ima povređenih policajaca

Protivnici mera za suzbijanje kovida-19 protestovali su na Trgu republike u Ljubljani. Oni su kritikovali vladu skandirajući da podnese ostavku, a dva sata nakon početka protesta zapalili su baklje i počeli da ih bacaju na parlament Slovenije. Policija je na ovo uzvratila suzavcem i vodenim topovima. Nakon nekoliko sati, demonstranti su se raštrkali.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Ljubljani; ljudi se pobunili - baklje, suzavac i vodeni top VIDEO

Izvor: B92, 15.Sep.2021

Ljubljana -- Protivnici mera za suzbijanje kovida 19 okupili su se na Trgu republike u Ljubljani...Oni su kritikovali vladu skandirajući da podnese ostavku, a nakon dva sata zapalili su baklje i počeli da ih bacaju na parlament Slovenije...Policija je na ovo uzvratila suzavcem i vodenim topovima. Demonstranti...

Nastavak na B92...

Protesti u Sloveniji: Demonstranti bacaju baklje na zgradu parlamenta

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2021

LJUBLJANA - Na Trgu Republike u Ljubljani večeras su se okupili demonstranti tražeći promjenu mjera za suzbijanje virusa korona u preporuke, prijevremene izbore i ostavku Vlade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Profesor iz Ljubljane: Nerede na prorestu izazvali su ubačeni elementi

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2021, 09:54

Profesor na katedri za novinarstvo Univerziteta u Ljubljani Marko Milosavljević izjavio je za N1 da su nerede na protestima protiv mera za suzbijanje kovida-19 u Ljubljani, izazvali ubačeni elementi. Ocenio je i da haos koji se sinoć dogodio na ulicama glavnog grada Slovenije odgovara vladi Janeza...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.