Rama: Nema TV debate sa izbeglicama iz parlamenta

Izvor: RTS, 25.Feb.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama: Nema TV debate sa izbeglicama iz parlamenta

Albanski premijer Edi Rama zabranio je ministrima i poslanicima njegove Socijalističke partije da učestvuju u televizijskim debatnim emisijama sa bivšim poslanicima opozicije, koji su se prošle nedelje odrekli poslaničkih mandata, prenosi portal "A1on".
"Nemojte ići na TV debate sa onima koji su se odrekli poslaničkih mandata. Ne treba da idete na debate sa izbeglicama iz parlamenta", poručio je Rama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svojim poslanicima i ministrima.

Prema njegovim rečima, bivši poslanici više nisu "na drugoj strani parlamenta".
"Oni više nisu na drugoj strani parlamenta i zaslužuju nepoštovanje od strane njihovih glasača i naše odbijanje da raspravljamo s njima van parlamenta", kazao je albanski premijer.
Prethodno je opozicija saopštila svoju strategiju o daljem delovanju, najavljujući masovne proteste svakog četvrtka ispred Parlamenta kada se održavaju sednice
Posle susreta sa predsednicima opštinskih organizacija opozicione Demokratske stranke, lider Ljuljzim Baša je izjavio da će se protesti nastaviti do obaranja Ramine vlade, dodajući da "neće biti održani izbori sa narkomafijom i balkanskim Madurom", kako je Baša nazvao Ramu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMA ZABRANIO PREGOVORE: Albanska opozicija izašla iz parlamenta, premijer izdao NAREDBU svojim ministrima!

Izvor: Kurir, 25.Feb.2019

Albanski premijer Edi Rama zabranio je ministrima i poslanicima njegove Socijalističke partije da učestvuju u televizijskim debatnim emisijama sa bivšim poslanicima opozicije, koji su se prošle nedelje otkazali od poslaničkih mandata.

Nastavak na Kurir...

"Nemojte ići na TV debate sa opozicijom"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2019

Albanski premijer Edi Rama zabranio je ministrima i poslanicima njegova Socijalističke partije da učestvuju u televizijskim debatnim emisijama sa bivšim poslanicima opozicije, koji su se prošle nedelje otkazali od poslaničkih mandata, prenosi A1on.mk...- Nemojte ići na TV debate sa onima koji su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.