Raičević i Živković saslušani zbog navoda o širenju lažnih vijesti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jan.2020, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raičević i Živković saslušani zbog navoda o širenju lažnih vijesti

Urednici portala IN4S i Borba, Gojko Raičević i Dražen Živković, pušteni su da se brane sa slobode nakon što su saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Raičević i Živković su privedeni u nedjelju, 12. januara zbog sumnje da su izvršili krivična djela izazivanje panike i nereda, objavljivanjem lažne vijesti o eksploziji u državnoj Vili Gorica u Podgorici.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

CG: Urednici osumnjičeni za izazivanje panike i nereda pušteni da se brane sa slobode VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2020

Podgorica -- Urednik crnogorskog portala "Borba", Dražen Živković, pušten je da se brani sa slobode...On je sinoć bio uhapšen zbog objavljivanja vesti o navodnoj eksploziji u državnoj Vili "Gorica" u Podgorici...Prethodno je da se brani sa slobode pušten i glavni i odgovorni urednik sajta IN4S...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.