Radončić predložio Darka Ćuluma za direktora SIPA-e

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2020, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić predložio Darka Ćuluma za direktora SIPA-e

Prijedlog ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine (BiH) Fahrudina Radončića, je da novi direktor Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) bude Darko Ćulum. Ovu informaciju Radončić je potvrdio za Radio Slobodna Evropa (RSE). "Stavio sam van snage u ponedjeljak prijedlog bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića da za direktora SIPA-e bude izabran Perica Stanić. Nakon konsultacija sa parlamentarnom većinom odlučio sam da oficijelno predložim Darka Ćuluma i on je sada u proceduri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodik: Savjet ministara da završi imenovanje Ćuluma

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2020

BANJA LUKA - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik potvrdio je danas da očekuje da Savjet ministara Bosne i Hercegovine imenuje Darka Ćuluma za direktora Agencije za istrage i zaštitu (SIPA), da nema zahtjeva za smjenu ministra energetike i rudarstva RS Petra Đokića ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.