Rađenović: Budva je odbranjena, nova nada za Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 14:06

Rađenović: Budva je odbranjena, nova nada za Crnu Goru

Predsednik Opštine Budva i šef odborničkog kluba SNP u toj opštini Krsto Rađenović saopštio je da je dvodnevni "desant DPS" na rukovodstvo te opštine završilo fijaskom i da bi ta pobeda opozicionih stranaka na državnom nivou mogla biti nova nada za Crnu Goru.

"Budva je odbranjena, ostala je u rukama onih koji su izbornom voljom naroda dobili priliku da upravljaju ovom opštinom. Na taj način odbranjen je ne samo ovaj opozicioni grad, već i ustavni poredak Crne Gore, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << te sprečena još jedna krađa izborne volje građana", saopštio je Rađenović.

Dodao je da Budvani nisu dozvolili da se ponovi kotorski scenario i sprečili su DPS da njima svojstvenim metodama još jednom ponize Budvane.

"Opozicija je pokazala da može da bude jedinstvena i da je sposobna da sve nesuglasice ostavi po strani kada je u pitanju viši interes", naveo je Rađenović u saopštenju.

Rađenović smatra da je pobeda u Budvi nova nada za Crnu Goru.

"Nada da je ovo korak dalje ka demokratizaciji i stvaranju ambijenta vladavine prava i poštovanja osnovnih prava naših građana. Samo jedinstvo, istrajnost i istinska saradnja opozicije, bez surevnjivosti i svađa, mogu dovesti do razvlašćivanja DPS-a i na državnom nivou, što mora biti cilj svih nas", naveo je Rađenović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.