Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Feb.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Jutarnji program za BiH koji se emituje uživo. Uz dobru muziku, poslušajte zanimljivosti iz Tuzle, Kreševa, Bihaća, Banjaluke, Mostara, Travnika. Redovna rubrika Radija 27 četvrtkom je “Filmoskop”. Redovni sadržaji jutarnjeg programa za BiH su i vijesti i muzika.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Radio 27 - Jutarnji program za BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2020, 11:49

Na području Semberije, na lokalitetu Batkovića, biće nastavljena druga faza izgradnje sistema za navodnjavanje. U Sarajevu se uskoro otvara pogon za autoindustriju koji će zaposliti više od 800 radnika. U RS se nastavljaju pripreme za izgradnju autoputa i gasovoda na dionicama dionice Vukosavlje-Brčko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.