Radikali slavili usred Srebrenice (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Mar.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali slavili usred Srebrenice (VIDEO)

Simpatizeri Srpske radikalne stranke danas su slavili oslobađajuću presudu Vojislavu Šešelju u Hagu vožnjom po Srebrenici.

Foto: printscreen/youtube

Na internetu je i objavljen snimak na kom se vidi više vozila sa zastavama SRS-a kako kruže gradom i čuju se sirene.

Al Džalzira, koja je i objavila snimak, piše da im je načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković rekao da su simpatizeri radikala iz obližnjeg Bratunca presudu Šešelju "slavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kruženjem u automobilima ukrašenim zastavama SRS-a, uz povike da će ponovno klati".

Na snimku se ne čuju takvi povici. Pogledajte:



Izvor: youtube

Haški tribunal oslobodio je ranije danas Šešelja po svih devet tačaka koje su ga teretile da je govorom mržnje podsticao i podržavao ratne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini tokom ratnih sukoba i proterivanje Hrvata iz Vojvodine

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) NAPETO U SREBRENICI: Šešeljeve pristalice kruže gradom i prete

Izvor: Kurir, 31.Mar.2016

Oslobađajuću presudu Haškog tribunala izrečenu Vojislavu Šešelju pristalice Srpske radikalne stranke slavili su vožnjom kroz Srebrenicu i pretnjama klanjem, navodi lokalno stanovništvo a prenose hrvatski mediji...Načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković za Al Jazeeru kaže da su simpatizeri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.