Pusić: Predstoji susret Dačića i Milanovića

Izvor: S media, 04.Jan.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusić: Predstoji susret Dačića i Milanovića

Prva potpredsednica Vlade Hrvatske i ministarka spoljnih i evropskih poslova Vesna Pusić potvrdila je da sigurno predstoji susret premijera Srbije i Hrvatske, ali da se još ne zna datum, dodavši da je u kontaktu sa svojim srpskim kolegom Ivanom Mrkićem.

"S kolegom Mrkićem sam se već dva puta srela i mi ćemo kontinuirano raditi i biti u komunikaciji. Dva premijera će se sigurno sresti, ali još nije dogovoren datum", rekla je Pusić Tanjugu na božićnom prijemu Srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << narodnog vijeća (SNV).

Na potrebu susreta dva premijera ukazao je i ministar veterana Predrag Matić Fred.

Matić je novinarima rekao da se lično zalaže za susret premijera Ivice Dačića i Zorana Milanovića, istakavši da između dveju zemalja postoje mnoga zajednička pitanja.

"Kada će to biti, odlučiće premijeri", rekao je Matić, dodavši da bi on lično, shodno funkciji koju obavlja, insistirao na pitanju nestalih u proteklom ratu.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Hina/ Lana Slivar Dominić/AV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.