Pupovac: Nastavljaju se bilateralni razgovori HNS i HDZ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pupovac: Nastavljaju se bilateralni razgovori HNS i HDZ

Razgovori između HDZ-a i HNS-a nastavljaju se u bilateralnom formatu, nakon što su na koalicionom sastanku svi članovi vladajuće koalicije razgovarali o pitanju odnosa između partnera u Vladi, izjavio je danas predsednik SDS S-a Milorad Pupovac.

"Naši partneri HDZ i HNS, odnosno svi smo razgovarali o pitanju odnosa u koaliciji, i dobro je da smo razgovarali, da su svi tonovi bili smireni. Taj razgovor se nastavlja dalje u bilateralnom formatu", rekao je Pupovac, prenosi Hina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Koalicioni sastanak održan je u jeku krize u Vladi nastale nakon što je manji partner HNS najavio da neće podržati budžet ne osiguraju li se u njemu sredstva za povećanje plata učiteljima i nastavnicima.

"Verujem da će HDZ i HNS doći do neke tačke sporazuma", dodao je on.

Pupovac je rekao da ne može da govori o tome šta su bili detalji razgovora.

"Politički aspekt ove stvari je da vlada nastavi da radi posao tako da ne ulazi u tesnac iz kojeg je pitanje kako bi izašla", ocenio je Pupovac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.