Pupovac: Milošević stavio mandat na raspolaganje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2022, 11:46

Pupovac: Milošević stavio mandat na raspolaganje

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac rekao je danas da je potpredsednik vlade za društvene delatnosti i ljudska prava Boris Milošević stavio mandat na raspolaganje, nakon što je prema nezvaničnim informacijama osumnjičen u aferi s bespovratnim podsticajima.

Nismo održali sve sastanke, nemamo ni sve informacije, ali na osnovu onoga što imamo, Milošević ima naše poverenje i imaće ga jer je čovek od poverenje, rekao je Pupovac za zagrebačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << N1 tv.

"Milošević je čovek izuzetnih moralnih kvaliteta i častan čovek. On sigurno zna šta je najbolje za njega, vladu i njegovu stranku, zbog toga je svoj mandat stavio na raspolaganje predsedniku vlade", naveo je.

To je učinio zbog njegova moralnog osećaja i stava po kojem predsednik lade, vladajuća većina i on sam procenjuju šta je u ovim okolnostima politički najbolje za vladu.

Dodao je da još treba videti u čemu se, kako kaže, sastoje činjenice po kojima se Milošević tereti, kako će se razvijati celi postupak pa ce onda o svemu razgovarati.

Uskok je saopštio da je bivši ministar Darko Horvat, od novembra 2018. do kraja decembra 2018., kao ministar privrede, preduzetništva i zanatskih usluga, dodelio 2,6 miliona kuna bespovratnih sredstava privrednim subjektima za koje je bio lično zainteresovan, kao i onima za koji su to od njega neposredno ili posredstvom njegove pomoćnice višekratno tražili: potpredsednik vlade Boris Miloševic, državni sekretar Ministarstva regionalnog razvoja Velimir Žunac, direktorka Uprave za potpomognuta područja Katica Mišković i bivši ministar Tomislav Tolušić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pupovac: Milošević stavio mandat na raspolaganje, to je moralan čovjek

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2022

ZAGREB - SDSS-ov potpredsjednik Vlade Hrvatske Boris Milošević jedno je od imena koje se spominje u velikoj aferi zbog koje je uapšen Darko Horvat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.