Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023, 13:09

Pupovac: Da izmirimo žive, a da se sećamo i poštujemo stradanja

Srpsko narodno veće (SNV) održalo je danas komemoraciju za stradale srpske civile tokom i nakon hrvatske vojno-policijske akcije Oluja, početkom avgusta 1995, sa koje je predsednik ovog veća Milorad Pupovac poručio da je trebalo učiniti sve da do rata ne dođe i da niko nije smeo da pogine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pupovac uoči obljetnice Oluje: Izmiriti žive, poštovati stradanja mrtvih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Avg.2023

Srpsko narodno vijeće tradicionalno je uoči obljetnice akcije "Oluja" 1995. komemoriralo srpske žrtve u "Oluji" i nakon nje. Na komemoraciji u Otočcu i nedalekom selu Doljani položeni su cvijeće i vijenci srpskim civilima ubijenim u "Oluji" ali i Hrvatima stradalim u ratu u Hrvatskoj 1991 - 1995. "Mi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.