Pucnjava u Doboju, povređen odbornik

Izvor: BKTV News, 15.Jun.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Doboju, povređen odbornik

Odbornik Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Skupštini opštine Petrovo Radenko Jovanović iz Kakmuža povređen je danas nakon što je u njega pucano sa više hitaca, potvrdio je predsednik Opštinskog odbora ove stranke Duško Đurić.

Đurić je rekao da je, prema njegovim saznanjima, u Jovanovića je pucao njegov komšija sa kojim je od ranije u lošim odnosima i da motiv nije političke prirode.

Užas u Skoplju: Muškarac pronađen mrtav priključen na struju
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Iz policije navode da je u uviđaj u toku i da je se pucnjava desila između 10 i 11 časova.

Odbornik van životne opasnosti

Odbornik DNS Radenko Jovanović u kojeg je danas pucano iz vatrenog oružja, nije životno ugrožen i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrđeno je u dobojskoj Bolnici "Sveti apostol Luka".

Užas u Prijedoru: Dve devojke automobilom sletele u reku!

Iz Bolnice navode da je Jovanović zadobio povrede leđa i noge, najverovatnije, sačmom.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Obračun u Doboju: Odbornik DNS iz Petrova izrešetan zbog međe

Izvor: Blic, 16.Jun.2017, 12:10

Božo Simić iz Petrova uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz lovačke puške ranio komšiju, odbornika Demokratskog narodnog saveza u Skupštini opštine Petrovo Radenka Jovanovića...Prema nezvaničnim informacijama, Simić je za Jovanovićem trčao kilometar pre nego što ga je ranio, a motiv ovog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.