Pucnjava kod Kotor Varoši! Rafalna paljba ispred ugostiteljskog objekta, muškarac ubijen!

Izvor: BKTV News, 02.Jun.2017, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod Kotor Varoši! Rafalna paljba ispred ugostiteljskog objekta, muškarac ubijen!

Napadač je uhapšen.

Radoslav Cvijanović (41) ubijen je sinoć ispred ugostiteljskog objekta u mestu Šiprage kod Kotor Varoša.

Kako mediji saznaju, osumnjičeni Dragiša Cvijanović je uhapšen.

Ubistvo se dogodilo sinoć oko 21.40 kod kafića "Letnikovac-letnja bašta" Šipragama, kada je Dragiša Cvijanović iz pištolja, pucao prema Radoslavu, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja Kotor Varoš.

"Osumnjičeni D.C. je nedugo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zatim identifikovan i lišen slobode, a pronađeno je pištolj s kojim je izvršeno ubsitvo i koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navode iz policije.

Kako nezvanično saznaju mediji, ubica i ubijeni nisu u rodbinskim vezama, ali već dugo vremena traje sukob između ove dve porodice. Otac od Dragiše je pre nekoliko godina udarcima sekirom ubio dedu od Radoslava.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava ispred kafića: Ubijen muškarac kod Kotor Varoša

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2017

Pronađen je i pištolj s kojim je izvršeno ubistvo..Radoslav Cvijanović (41) ubijen je sinoć ispred ugostiteljskog objekta u mestu Šiprage kod Kotor Varoša. Kako se saznaje osumnjičeni D. C. je uhapšen...Ubistvo se dogodilo sinoć oko 21.40 kod kafića "Letnikovac-letnja bašta" Šipragama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.