Prva žrtva nevremena u BIH: Muškarca ubio grom

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva žrtva nevremena u BIH: Muškarca ubio grom

Četrdesetogodišnji muškarac inicijala B. A. smrtno je stradao od udara groma u mestu Bobare u opštini Tešanj, potvrđeno je u MUP ZDK.

B. A. je grom pogodio na otvorenom prostoru, pa je stradao na licu mesta, prenose "Novosti".

MUP ZDK je informaciju o nesrećnom događaju primio je oko 18.30 sati, a lekar je po dolasku na mesto događaja konstatovao smrt stradalog.

Podsećamo, danas poslepodne je područje Tešnja zahvatilo snažno nevreme praćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << gradom.

Takođe, jako nevreme pogodilo je u noći između subote i nedelje Istru, a u Puli je u nekim delovima na kratko padao grad veličine šljive.

Olujni vetar, kiša i grad zahvatili su danas oko 16.00 časova i Doboj, a kako se navodi, polomljene su grane, a u pojedinim delovima grada vetar je isčupao stabla.

Kada je Srbija u pitanju, požešku opštinu ponovo je pogodio grad, a na području Godovika, Milićevog sela i Dobrinje pričinjena je šteta na usevima.

Obilna kiša praćena gradom zahvatila je danas sela Virovu, Donju Kravaricu, Rti i Kaonu. Prema rečima meštana, nevreme je počelo oko 17 časova i trajalo 20 minuta. Za to vreme grad veličine oraha naneo je veliku štetu na usevima, ali na stambenim objektima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.