Prva saznanja policije ŠOKIRALA su javnost!

Izvor: BKTV News, 26.Jul.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva saznanja policije ŠOKIRALA su javnost!

Sve se odigralo u sekundi!

Novljanin Niko Roganović (66) ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši potvrđeno je "Vijestima" iz Uprave policije.

Prema prvim saznanjima policije, na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda podlegao je u hercegnovskoj bolnici.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 26. aprila ove godine ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << bez obe noge.

Inače, Duško se u policijskim evidencijama vodi kao član takozvanog kavačkog klana.

On je 2014. godine pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog ubistva vođe navijača “Delija” Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, koje se dogodilo 24. jula 2009. godine. Nakon odslužene kazne, Roganović je izašao iz zatvora 27. januara 2016. godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.