Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2022, 18:26

Protesti u Sarajevu i drugim gradovima BiH zbog poskupljenja

Organizator današnjih protesta građana u Sarajevu zbog poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i raznih usluga Harun Salkić izjavio je da vladajuće strukture u BiH rade samo za vlastite interese, a ne u interesu građana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stop stranačkim, napred narodnim interesima" Protest u Sarajevu zbog rasta cena, građani traži da vlast reaguje na krizu (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jul.2022

U Sarajevu je održan protest građana zbog poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i raznih usluga, koji je najavljen i u više gradova u BiH.

Nastavak na Blic...

U Sarajevu i drugim gradovima BiH protesti zbog poskupljenja

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2022

U Sarajevu i drugim gradovima BiH održavaju se protesti zbog poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i raznih usluga.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.