Prostitutke iz Srbije obaraju cenu u Liverpulu?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutke iz Srbije obaraju cenu u Liverpulu?

List Liverpul eho piše kako "prostitutke iz istočne Evrope" obaraju cenu u zloglasnom "kvartu crvenih lampi" u tom gradu, a neke su navodno i iz Srbije.

U sklopu novinarske istrage o prostituciji u Liverpulu, "Eho" je istraživao kakva je situaciju u ulici Šejl roud u Kensingtonu, koja je postala novi "kvart crvenih lampi" i u kojoj su prostitutke počele da svoje usluge naplaćuju četiri funte, što je mnogo niže nego što je uobičajeno.

Sagovornik "Eha" bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mladić Džek, koji je rekao da je to posledica priliva prostitutki sa istoka Evrope.

- Neke dolaze iz Srbije i Hrvatske i nude seks za malo novca, jer je život kod njih mnogo jeftiniji nego ovde. One su prelepe, a lokalne devojke... nekad moram da im pozajmim svoje zube - rekao je Džek.

Lijam, koji je preuzeo ulogu zaštitnika prostitutki, kaže da većina njih to mora da radi zbog droge.

- One obaraju cenu jer se bore za posao, jer su očajne zbog droge. Jednom je petorica čekalo u redu za 25 funti, to je pet po čoveku, to je prokleta uvreda - rekao je Lijam.

U parku u Šejl roudu grupa volontera pokušava da pomogne nesrećnim ženama, da im pruži utočište, hranu i vodu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.