Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo rudara u Gackom

Telo 27-godišnjeg radnika Rudnika Gacko Miloja Miletića pronađeno je jutros u reci Gračanici, a nastavljena je potraga za Slobodanom Žarkovićem, drugim radnikom koji je nestao pošto je minibus u kojem su se nalazili sleteo u reku.

U potragu za 43-godišnjim Žarkovićem uključeno je više stotina ljudi, među kojima su radnici Rudnika i Termoelektrane Gacko, pripadnici čete za spasavanje iz Hidroelektrana na Trebišnjici, vatrogasci, planinari i izviđački odred iz Gacka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << te Specijalna ronilačka jedinica MUP-a Republike Srpske, Gorska spasilačka služba iz Foče, spasioci iz Mostara i oko 40 ronilaca.

Minibus, koji je juče ujutro prevozio šestoricu radnika Rudnika na posao, tokom prelaska preko nabujale reke Gračanice zahvatila je bujica. Četvorica radnika su uspela da se spasu, dok su Miletić i Žarković nestali u bujici.

Protiv vozača minibusa biće podneta prijava zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je prevezao minibus preko nedozvoljenog prelaza, umesto preko mosta, koji se nalazio u blizini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.