Pronađeno telo nestale devojke kod jezera Krupac

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestale devojke kod jezera Krupac

Prema nezvaničnim informacijama radi se o Kristini Raičević (18) iz Nikšića koja je nestala pre dva dana i njen nestanak je bio prijavljen policiji U blizini jezera Krupac kod Nikšića, u topoloma, pronađeno je beživotno telo mlađe ženske osobe. Pročitajte još: Tragedija u Novom Pazaru: Mladić pronađen mrtav u stanuPrema nezvaničnim informacijama radi se o Kristini Raičević (18) iz Nikšića koja je nestala pre dva dana i njen nestanak je bio prijavljen policiji. Nju je sasvim slučajno našao jedan meštanin koji je obavestio policiju. Prema nezvaničnim saznanjima na potiljačnom delu glave nesretne devojke vidljiva je povreda..

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVI DETALjI TRAGEDIJE KOD JEZERA KRUPAC: Devojka mučki ubijena

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2019

Devojka Kristina Raičević (18) iz Nikšića, učesnica Prve srednje stručne škole, čije beživotno telo je u subotu u sutonu pronađeno u topolama u blizini jezera Krupac kod Nikšića ubijena je Devojka Kristina Raičević (18) iz Nikšića, učesnica Prve srednje stručne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.