Izvor: RTS, 25.Jan.2023, 16:46

Pronađeno telo dečaka iz Herceg Novog

Telo trinaestogodišnjeg N. V. kojeg su talasi pre osam dana povukli u more, pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na hrvatskoj obali, potvrđeno je iz hercegnovske policije Radiju Crne Gore.
Da je telo dečaka pronađeno za Javni servis je potvrdio Mitar Tadić, rukovodilac stanice kriminalistike Centra bezbednosti Herceg Novi.

Ranije danas Vijesti su objavile da im je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obaveštenje da je u moru u blizini Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku uočeno beživotno telo. 
Trinaestogodišnji N. V. iz Herceg Novog nestao je 17. januara sa šetališta Pet Danica, kada ga je talas povukao u more
Na primorju je tada bio na snazi crveni meteo-alarm zbog olujnog juga i kiše, a nadležne službe su pravovremeno izdale upozorenja građanima na opasnost od nevremena.  
Potraga za dečakom trajala je osam dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo dečaka iz Herceg Novog

Izvor: B92, 25.Jan.2023

Telo trinaestogodišnjeg N.V. pronađeno je kod rta Oštro, na hrvatskoj obali, potvrđeno je iz hercegnovske policije Radiju Crne Gore..."Upravo se očekuje da ga dovezu na Škver", kazao je načelnik kriminalistike u CG Herceg Novi Mitar Tadić...Trinaestogodišnji N.V. iz Herceg Novog nestao je pre...

Nastavak na B92...

Posle osam dana nađeno telo dečaka iz Herceg Novog kojeg je povukao talas

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2023

Telo trinaestogodišnjeg N. V. kojeg su talasi pre osam dana povukli u more, pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na hrvatskoj obali, potvrđeno je iz hercegnovske policije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.