Pronađeni Mađari na Durmitoru, Ruskinje se izgubile na Lovćenu

Izvor: RTS, 02.Okt.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni Mađari na Durmitoru, Ruskinje se izgubile na Lovćenu

Dve ruske državljanke izgubile su se juče na području Lovćena. Ekipe lokalne službe zaštite i spasavanja potpomognute rendžerima Nacionalnog parka "Lovćen" čitavu noć bezuspešno su tragali za Ruskinjama, a loši vremenski uslovi, gusta magla dodatno su otežavali potragu. Mađarski turisti pronađeni na Durmitoru.
Prema poslednjim informacijama Cetinjskog lista Ruskinje su se izgubile u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << području koje gravitira selu Majstori, na lokalitetu Šančevi, prenosi RTCG.

Juče nestali mađarski turisti na Durmitoru su pronađeni.
Pripadnici Gorske službe spasavanja Crne Gore pronašli su juče nestale mađarske turiste na Durmitoru, posle četvoročasovne potrage.
"Dvoje državljana Mađarske pronađeno je i u pratnji spasilaca GSS-a uputili su se ka Žabljaku", saopšteno je iz te službe.
Oni su sinoć oko 19.45 sati putem OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a uputili poziv za pomoć nakon što su se prilikom povratka sa Bobotovog kuka izgubili u reonu starog katuna Lokvice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Durmitor: Pronađeni Mađari, izgubile se Ruskinje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018

Dve ruske državljanke izgubile su se na području Lovćena, a za njima su celu noć bezuspešno tragale ekipe lokalne službe zaštite i spasavanja zajedno sa rendžerima Nacionalnog parka "Lovćen"...U međuvremenu je saopšteno da su juče nestali mađarski turisti na Durmitoru pronađeni...Potragu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.