Prodavali vojnu opremu u staro gvoždje

Izvor: S media, 15.Maj.2010, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavali vojnu opremu u staro gvoždje

Tri osobe su uhapšene u Staroj Zagori, u južnom delu Bugarske, u akciji policije protiv kriminalne grupe koja je fiktivno uništila 14 tona vojne opreme, prodavši je u staro gvoždje.

Bugarski ministar unutrašnjih poslova Cvetan Cvetanov izjavio je da je grupa prodavala u staro gvoždje vojnu opremu sa vojnog poligona "Zmejovo", pri čemu su njeni članovi pokušavali da iz granata izvade barut i eksplozivne naprave.

Načelnik Policijske uprave u Staroj Zagori Aleksi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Aleksijev rekao je da će policija utvrditi zašto su, pored starih, uništavane i ispravne granate.

Prema njegovim rečima, granate su vlasništvo Državnih i vojnih rezervi.

Protiv uhapšenih osoba će tokom dana biti podignute krivične prijave.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.