Privedene 22 osobe osumnjičene za korupciju

Izvor: S media, 03.Jun.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedene 22 osobe osumnjičene za korupciju

Policija Crne Gore je danas saopštila da je uhapsila i istražnom sudiji Višeg suda u Bijelom polju privela 22 osobe sa severa Crne Gore osumnjičene za umešanost u korupciju.

U okviru višemesečne policijske akcije "Signal" uhapšeno je deset carinika, četiri policajca, sedam vlasnika privatnih firmi i jedan sanitarni inspektor, svi iz Rožaja i Berana.

Medju uhapšenima su šef carine u Rožajama i rukovodilac Ispostave granične policije u Beranama koji su osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za primanje mita.

Policija sumnjiči carinike i policajce za primanje mita i zlopupotrebu službenog položaja.

Precizirano je da su carinici ispostava Rožaje, Dračenovac i Kula, na granici prema Kosovu i pripadnici granične policije iz Rožaja duže vreme omogućavali većem broju osoba prelazak preko graničnih prelaza bez kontrole i naplate dažbina, a time i krijumčarenje robe.

Osumnjičeni su oštetili državni budžet za još neutvrdjen iznos, saopštila je policija.

Saslušanje je pocelo danas u Višem sudu u Bijelom Polju.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Crnogorska policija uhapsila 22 osobe zbog korupcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2010

PODGORICA -..Policija Crne Gore je danas saopštila da je uhapsila i istražnom sudiji Višeg suda u Bijelom polju privela 22 osobe sa severa Crne Gore osumnjičene za umešanost u korupciju...U okviru višemesečne policijske akcije "Signal" uhapšeno je deset carinika, četiri policajca, sedam vlasnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.