Izvor: B92, 23.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena mađarska novinarka

Budimpešta -- Nepoznate osobe brutalno su danas u Budimpešti pretukle mađarsku novinarku Irenu Karman i ona je smeštena u bolnicu.

Novinarku je zavezanu i onešvesćivanu pronašao jedan ribolovac koji je o slučaju odmah obavestio budimpeštansku policiju i hitnu pomoć.

Kako su preneli mađarski mediji, nepoznate osobe su novinarku brutalno pretukle, a nakon toga je zavezale i kolima prenele do Dunava, gde je kasnije pronađena.

Irena Karman (40) zadobila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je povrede glave i u kritičnom je stanju.

Irena Karman postala je poznata po člancima i reportažama o kriminalnim slučajevima falsifikovanja, takozvanoj aferi "poplavljenje nafte", falsifikovanja naftnih derivata, koja je potresala Mađarsku devedesetih godina prošlog veka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.