Pretres stanova u Beranama

Izvor: RTS, 31.Jan.2020, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretres stanova u Beranama

Crnogorska policija jutros je pretresla nekoliko stanova u Beranama.
Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, reč je o šest lokacija.
Građanin koji je želeo da ostane anoniman rekao je za podgorički list da je na nalogu pisalo da se pretres vrši "radi pronalaženja predmeta u vezi krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".
Građanima čiji su domovi pretreseni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ranije su primećeni na mestima na kojima su crtane srpske trobojke.
Prema jednom nalogu u koje su Vijesti imale uvid, pretrese je naložio Osnovni sud, na osnovu zahteva osnovnog državnog tužioca, a  pre toga je to traženo iz Centra bezbednosti Berane.
Policija se povodom pretresa u Beranama nije oglašavala.
U Beranama borave pripadnici Posebne jedinice policije, ali su pretrese, kako je Vijestima rečeno, "u korektnoj komunikaciji" izvršili pripadnici redovnog policijskog sastava iz Berana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Specijalci pretresaju domove u Beranama, na meti oni koji su crtali trobojke

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020

Prema jednom nalogu u koje su "Vijesti" imale uvid, pretrese je naložio Osnovni sud Policija je jutros pretresla nekoliko stanova u Beranama, a prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" pretresi su izvršeni na šest lokacija.Jedan od građana koji je želio da ostane anoniman...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.