Pretres četiri lokacije na Cetinju, pronađena zolja

Izvor: RTS, 15.Feb.2020, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretres četiri lokacije na Cetinju, pronađena zolja

Crnogorska policija je tokom pretresa jedne lokacije na Cetinju pronašla i oduzela ručni raketni bacač tzv. zolju, automatsku pušku, revolver i 61 komad municije.
Policija je danas na Cetinju pretresla četiri lokacije koje koriste N. K. (34), J. K. (32) i D. Đ. (28), saopštila je crnogorska policija.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi N. K. policijski službenici su pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i oduzeli ručni raketni bacač tzv. zolju, automatsku pušku, revolver i 61 komad municije kalibra 7,62 mm.
Pretresom lokacije koju koristi J. K. policija je pronašla i oduzela pištolj "ekol" kalibra 9 mm i 87 komada municije istog kalibra. Od ovog lica je privremeno oduzeto i vozilo marke "mercedes" radi kriminalističkih provjera.
Tužilac je naložio da se N.K. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Osim navedenog, cetinjska policija je preduzimajući aktivnosti na pojačanoj kontroli lica i vozila pronašla i oduzela opojnu drogu marihuanu a radi kriminalističke obrade privremeno oduzela i vozilo marke "mazda" od M. Đ. (25) iz Berana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

“Zolja” u plakaru: Priveden Cetinjanin zbog ilegalnog arsenala

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2020

Po naredbi Osnovnog suda na Cetinju izvršen je pretres kuće N.K. u Lovćenskoj ulici i tom prilikom je pronađena određena količina oružja Po naredbi Osnovnog suda na Cetinju izvršen je pretres kuće N.K. u Lovćenskoj ulici i tom prilikom je pronađena određena količina...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.