Prethodnik osuo paljbu po Kolindi: Odlučila se za estradni nastup, ona reklamira patike, peva i skače

Izvor: BKTV News, 21.Mar.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prethodnik osuo "paljbu" po Kolindi: "Odlučila se za estradni nastup, ona reklamira patike, peva i skače"

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović se, zbog svojih izjava ili ponašanja, već duže vreme nalazi na udaru kritika dela medija, a njen prethodnik Ivo Josipović ocenio je da se ona odlučila za estradni nastup.

"Ona reklamira, patike, peva, svira, skače - to je isto njen motivacioni način vođenja politike, koji se mnogima ne sviđa. I kad sam izgubio izbore bio sam popularniji nego što je predsednica danas", rekao je Josipović za regionalnu N1 tv.

Ocenjujući >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da predsednica Kolinda Grabar Kitarović ima nikad nižu popularnost, Josipović kaže:

"To je rezultat načina, neka se sad ne uvredi, kako vodi politiku - estradizacija i odsustvo značajne incijative, pa i određeni gafovi, koji su nekad i preterano naglašeni, dovode do ozbiljnog ruiniranja popularnosti".

Bilo bi, kaže, dobro da je popularnija i da ne donosi takve nepopularne odluke kakve donosi premijer. Jer, dodao je, ogromna su očekivanja od predsednika, što je rezultat nepoznavanja ovlašćenja, a kao primer je naveo da se očekuje da reši ekonomiju, što ne može.

Josipović smatra da predsednik ne treba da saziva sednice vlade i dodaje da je to "nepotrebna i nerealna parada".

On je podsetio da predsednica ima ulogu u obrani i sigurnosti u spoljnoj politici i nedefinisanu funkciju usklađivanja rada državnih tela.

Kolinda opet šokira! Nakon predstave popela se na binu i poklonila s glumicima (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.