Izvor: B92, 05.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred izbore u Crnoj Gori

Podgorica -- Milo Đukanović optužio lidera Pokreta za promene Nebojšu Medojevića da sluđuje političku javnost neistinama i prevarama.

Crnogorski premijer i predsednik DPS-a je na promociji koalicije "Za evropsku Crnu Goru" u Baru rekao da je Medojević "lik za komediju", prenosi Radio Antena M. "Sa njim gledamo neponovljivu urnebesnu komediju, lakrdiju. To moramo, kao jedinstven politički cirkus, nazvati pravim imenom - to je pokret za prevare, a bruka za promene", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đukanović.

Medojević je ocenio da će građani napraviti najveću grešku ako na izborima glasaju za koaliciju "Za evropsku Crnu Goru" ili za neke marionetske stranke spremne da svoj glas prodaju režimu. "Potpisaćete smrtnu presudu onoj nekadašnjoj čojskoj Crnoj Gori, a nje neće više biti ni u stihovima i napraviće malu privatnu državu, koju će imati samo oni", rekao je Medojević u Nikšiću.

Lider Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović pozvao je građane da, ukoliko im se on ne dopada, na predstojećim izborima glasaju za bilo koju drugu opozicionu listu i lidera.

Lider Liberalne partije Miodrag Živković ocenio je da će Crna Gora posle septembarskih izbora imati kontrolisanu vlast. Živković je na promociji u Baru rekao da će koalicija Liberalne partije i Bošnjačke stranke zaustaviti apsolutnu vlast vladajuće crnogorske koalicije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.