Požari na Žnjanu, videli se sa Brača

Izvor: Večernje novosti, 19.Avg.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari na Žnjanu, videli se sa Brača

Splitska policija saopstila je da se radi o namerno izazvanim požarima, kao i da ima opis čoveka koji ih je podmetnuo. Malo posle 15 sati na splitskoj plaži Žnjan izbili su požari nedaleko od naseljenog područja i kuća, a gust dim mogao je da se vidi i sa ostrva Brač koje je od Splita udaljeno oko 10 kilometara.Kako prenosi portal Slobodna Dalmacija pretpostavlja se da se radi o dva požara koja su počela istovremeno u prečniku od 300 metara, između dva plastenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao i da je zahvatio i obližnje objekte.Splitska policija saopstila je da se radi o namerno izazvanim požarima, kao i da ima opis čoveka koji ih je podmetnuo.U gašenju požara, koji je lokalizovan oko 16.30, učestvovalo je 33 vatrogasaca sa 10 vatrogasnih vozila.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Požari u Splitu, policija tvrdi da su podmetnuti

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2018

Na splitskoj plaži Žnjan, danas su izbili su požari nedaleko od naseljenog područja i kuća...Gust dim mogao je da se vidi i sa ostrva Brač koje je od Splita udaljeno oko 10 kilometara, prenosi Tanjug...Splitska policija saopštila je da se radi o namerno izazvanim požarima, kao i da ima opis čoveka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.