Izvor: B92, 23.Avg.2010, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari kod Podgorice pod kontrolom

Podgorica -- Požar na Veljem brdu kod Podgorice još nije ugašen, ali je pod kontrolom, izjavio je komandir Vatrogasne jedinice u tom gradu Vidak Đelević.

On je za Radio Antena M rekao da je ostalo još nekoliko manjih požara na toj lokaciji, ali da očekuje da će oni ubrzo biti ugašeni.

Tokom prošle noći vatrogasci u Podgorici ugasili su devet požara.

"Jutros je situacija stabilna. Mi smo u toku noći imali devet intervencija. Jedan od većih požara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je u Gornjoj Gorici, gde je gorela trava na većoj površini, a gorelo je i kod Kombinata aluminijuma, na Dajbabskom brdu, ali su svi na vreme primećeni i ugašeni", rekao je Đelević.

Prema njegovim rečima, požar na Veljem brdu gasiće avijacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u okolini Podgorice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Avg.2010

Požar na Veljem Brdu kod Podgorice je ugašen, saopštio je komandir podgoričke Vatrogasne jedinice Vidak Đelević. On je kazao da su u gašenju učestvovali protivpožarni avioni koji su i prethodnih dana pomagali vatrogascima u okolini glavnog grada. “Služba zaštite je od jutra počela...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Požari na 10 lokacija u Podgorici

Izvor: S media, 24.Avg.2010, 19:01

Ekipe podgoričke Vatrogasne jedinice gase požare na oko deset lokacija na teritoriji glavnog grada, a komandir Vatrogasne jedinice Radomir Pješčić kaže da je požar koji je izbio ispod brda Gorica, lokalizovan..."Ekipe su došle na vreme. Taj požar je pod kontrolom", naveo je on, a prenela je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.