Požar u centru Splita, izgorelo skladište Slobodne Dalmacije

Izvor: RTS, 20.Jul.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u centru Splita, izgorelo skladište Slobodne Dalmacije

Veliki požar koji je izbio u skladištu "Slobodne Dalmacije" lokalizovan je, a vatrogasci su i dalje na terenu dok požar sasvim ne ugase. Iz splitske vatrogasne brigade rekli su da su požar u skladištu uspeli ugasiti za četrdesetak minuta.
U skladištu lista Slobodna Dalmacija u Splitu se oko 16.30 časova zapalila zgrada koja pripada tom dnevniku. 

Reč je o prostoru koji je izdat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u najam, a koristi se kao stolarska radionica.
Mnogi evakuisani u panici trčali su da spasu svoje automobile, a desetak vatrogasaca na teren stiglu samo tri minuta nakon obaveštenja o požaru. 
Zbog gustog dima i moguće eksplozije - budući da su u zgradi skladišta bile vatrogasne boce gasa, stanovnici okolnih zgrada, kao i novinari iz redakcije Slobodne Dalmacije bili su hitno evakuisani iz redakcije.
Nije bilo povreda, a materijalna šteta nije mala.
Uzrok požara još se ne zna.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gori deo zgrade Slobodne Dalmacije u Splitu, svi radnici hitno evakuisani

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2019

U Splitu se zapalio deo zgrade dnevnog lista "Slobodna Dalmacija", koji je odnedavno fizički odvojen od redakcije...Reč je o prostoru koji je dat u zakup, a koristi se kao stolarska radionica. Radnici "Slobodne Dalmacije" hitno su evakuisani iz redakcije, objavio je taj list...Mnogi su u panici trčali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.