Požar kod Omiša u Hrvatskoj pod kontrolom

Izvor: B92, 11.Avg.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Omiša u Hrvatskoj pod kontrolom

Požar nadomak grada Omiša, najveći ove godine u Hrvatskoj, je pod kontrolom, izjavio je hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević koji je obišao požarište.

Danas je na području mesta Lokva Rogoznica kod Omiša izbio požar u kojem je izgorelo oko 100 hektara borove šume i rastinja, a s vatrom se borilo 180 vatrogasaca, prenela je regionalna televizija N1, dodajući da se trenutno radi na saniranju požara.

"Imali smo danas ogroman požar, najveći požar ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, međutim od početka je jako puno snaga bilo na terenu. Vidim da je požar pod kontrolom", izjavio je Krstičević tokom obilaska požarišta u Lokvi Rogoznici, Medićima i Marušićima nedaleko Omiša, koji je izbio danas popodne.

Agencija Hina je prethodno prenela da je požar izbio u 13.45 sati u Lokvi Rogoznici, na predelu Ivašnjak gde je vatra zahvatila gustu borovu šumu i rastinje, i da na terenu nema povređenih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Umalo katastrofa! Ugašen požar kod Omiša

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018

Kod mesta Lokva Rogoznica, nedaleko od Omiša, danas oko 14 sati izbio je požar koji je večeras stavljen pod kontrolu...Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez ilustracija.. Požar nadomak grada Omiša, najveći ove godine u Hrvatskoj, je pod kontrolom, izjavio je večeras hrvatski ministar odbrane Damir...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.