Potraga za Antonijom i danas bezuspešna

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Antonijom i danas bezuspešna

I pored sve većeg broja tragača, potraga za nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić koju je vozač Dragan Paravinja, ubio, prema vlastitom priznanju, početkom juna, završila je bezuspešno.

Oko 200 ljudi i danas je pretraživalo područje jezera Brljan na reci Krki što je uključivalo i isušivanje tri jezera uz most.

Osim jezera pretraživala su se i Šarena jezera kod Knina, zatim deonica puta D-1 od Šarenih jezera prema Sinju, tok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << reke Orašnice koja se iza Knina spaja s rekom Krkom, kao i tok reke Krke od Knina do Brljana.

Osim pripadnika interventne, specijalne i kriminalističke policije, za Antonijom tragaju i pripadnici Hrvatske vojske, gorske službe spasavanja i vatrogasci.

Policijski portparoli više puta su demantovali vesti koje su se pojavljivale u novinama o nalaženju Antonijinih stvari ili drugih zanimljivih predmeta.

Policija pretražuje tačno mesto sa koga je Paravinja bacio Antoniju Bilić!

U potrazi za Antonijom počelo isušivanje jezera

Paravinja ponovo odbio poligraf!

Portparol MUP-a Krunoslav Borovec izjavio je novinarima da nije tačno da su u jednom kontejneru u Ðurđevcu, mestu u Podravini uz Mađarsku granicu, nađeni majica i delovi mobitela koji bi mogli pripadati Antoniji Bilić.

Portparolka šibensko-kninske policijske uprave Marica Kosor izjavila je ranije da se svi predmeti koji bi se mogli dovesti u vezu s Antonijom dodatno proveravaju i veštače.

Ona je tokom vikenda demantovala pisanje nekih medija da je policija na dnu jezera Brljan našla ljudske kosti stare nekoliko decenija.

Dragan Paravinja uhapšen je 26. juna na području Srpca u BiH posle višednevne potrage. Policiji je priznao ubistvo Antonije Bilić koja je zadnji put viđena 7. juna kad je na mostu na reci Čikoli ulazila u kamion kojim je upravljao, što su potvrdili i forenzički nalazi.

Paravinju Srbija od 2007. traži zbog izdržavanja kazne zatvora od 4,5 godine zbog silovanja i pokušaja silovanja.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.